Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad
's-GravenzandeTeam A bestaat momenteel uit een enthousiast stel meiden in de leeftijd van 16 tot en met 22 jaar. Om de week zijn wij op de donderdag te vinden in de gymzaal van de heenweg van 18:30 tot en met 19:30, waar we met de andere teams werken aan de straatoptredens. Gezamenlijk werken we dan aan de optredens die komen gaan. Verder traint team A op deze donderdagen samen met team B langer door (tot 20:00). In deze tijd oefenen we niet alleen voor de binnenlandse optredens, maar ook trainen we dan voor de optredens in het buitenland. 


Verder is team A om de week op de maandag te vinden in de Wielepet in Monster. Hier werken zij aan de show die zij presenteren op twirlwedstrijden. Momenteel is iedereen in het team ook bezig met solo-optredens en is er ook een duo binnen ons team. Ook deze trainingen vinden plaats op maandagen. 

Op de maandagen zijn we van ongeveer 18:00 tot 20:00 in de zaal te vinden.


Vind je het leuk om een keer te komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Ons team

Rilana

Rilana

* Hoi! Ik ben Rilana Vervloet en ik zit al sinds ik me kan heugen op de majorette. Ik zit namelijk al vanaf mijn vierde jaar op deze vereniging en ben het nog steeds niet zat! Ik ben als klein meisje begonnen in team D en ben nu miss van team A. Ook ben ik sinds kort begonnen aan het oefenen van een solo, waardoor de wedstrijden nog leuker voor mij gaan worden!

Femke

Femke

* Hoi, ik ben Femke Ruinard en ik ben 16 jaar. Ik twirl al sinds dat ik 6 ben, maar pas sinds 2012 bij deze vereniging. Ik ben hier begonnen in team B en zit nu in team A. Op twirlwedstrijden heb ik het altijd lekker druk omdat ik twee keer op ga als solo en ook twee keer als duo samen met Rianne en natuurlijk ook een keer met team A. Daarnaast geef ik ook les aan de meiden van team C, wat echt super leuk is!

Rianne

Rianne

* Ik ben Rianne Olsthoorn en zit nu al bijna 15 jaar op de majorette. Ik ben ooit begonnen in team D en ondertussen zit ik in team A. Sinds een paar jaar zijn we het twirlen erbij gaan doen en dit vind ik zelf erg leuk! Tijdens wedstijden doe ik dan ook mee met een solo, maar vorm ik ook een duo met Femke! Ik ga altijd met plezier naar de trainingen toe!

Ajesta

Ajesta

* Hoi, ik ben Ajesta Prins en zit al sinds 2007 bij de vereniging. Ik begon als klein meisje in team D en inmiddels zit ik in team A. Naast dat ik zelf train, geef ik ook les aan de meiden van team C en dat vind ik super leuk om te doen. De laatste tijd ben ik hard bezig met mijn eigen solo die ik op wedstrijden zal laten zien, ik heb er heel veel zin in!

 Trainsters team A: Carolina vd Meer en Marloes van Heijningen

foto14
foto14