Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad
's-Gravenzande


team a5
team a5
team b1
team b1
team a4
team a4

Team B is het middelste team binnen de vereniging en bestaat momenteel uit vijf meiden in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Het team is om de donderdag druk bezig in de gymzaal van de Heenweg om de straatshowtjes voor de straatoptredens piekfijn in orde te krijgen. Zij trainen eerst met alle andere teams samen en daarna nog samen met team A. Net als team A, lopen de meiden van team B straatoptredens in het binnen en buitenland. De trainingstijd voor de majorettelessen is van 18:30 tot 20:00.

Op de donderdagen die over zijn, trainen de meiden van team B voor de wedstrijden. Binnenkort gaan zij ook verder met het oefenen voor een show die zij kunnen tonen tijdens de uitvoering. Op deze donderdagen staat het twirlen centraal en ook dan zijn de meiden te vinden in de gymzaal van de Heenweg van 18:30 tot 19:30.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Ons team

Daphne

Daphne

* Hoi ik ben Daphne Ruinard en ik zit sinds 2015 op deze vereniging. Ik zit nu sinds een tijdje in team B en ik vind dat super leuk. Ik heb een tijd kids twirl en solo gedaan, maar daar ben ik mee gestopt zodat ik meer tijd aan team B kan besteden.

Sanne

Sanne

* Hoi, ik ben Sanne Kuiper en ik ben 15 jaar oud. Ik zit al een lange tijd bij de Glazen Stad. Ik ben begonnen in team D en zit nu ondertussen in team B. Ik deed inhet begin veel majorette en daarnaast ook nog wedstrijden. Nu loop ik vooral nog mee met de majoretteoptredens in het binnen en buitenland, wat ik super leuk vind!

Liesbeth

Liesbeth

* Mijn naam is Liesbeth Hof. Sinds 2010 begon ik in team C bij de majorettes. Nu in 2014 doe ik samen met team B twirlwedstrijden en trainen we elke donderdag. Om de week heb ik solo training dat vind ik erg leuk om te doen. Ik kan niet wachten om de wedstrijd vloer op te gaan samen met mijn team en als solist. Het is altijd gezellig in de bus richting de buitenlandse parades tijdens carnaval en andere evenementen.

Cynthia

Cynthia

* Ik ben Cynthia van wijk en ik zit al 9 jaar lang op deze vereniging. Ik ben begonnen in team C en nu zit ik in team B. De straatoptredens , vooral in het buitenland, vind ik het leukste om te doen!

Yvonne

Yvonne

* Ik ben Yvonne Olsthoorn en ik zit al 10 jaar op de majorette. Ik ben begonnen in team D en zit nu in team B. Ik vind het lopen op straat in het binnenland en buitenland super leuk. Verder doe ik ook aan twirlen samen met me team en proberen we altijd hoge punten te scoren op wedstrijden. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer optredens en wedstrijden te kunnen doen!