Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad
's-Gravenzande


team c1
team c1
team c3
team c3
team c2
team c2

Team C is het jongste team binnen de vereniging. Momenteel bestaat het team uit vijf meiden van 6 tot en met 10 jaar. De meiden zijn om de week te vinden in de gymzaal van de Heenweg, waar zij samen met de grote meiden mogen oefenen aan de straatoptredens. De meiden trainen op deze donderdagen waar majorette centraal staat, van 18:30 tot 19:30. 

De meiden zijn bovendien bezig met het trainen voor wedstijden. Zij trainen niet alleen voor de teamshow, maar ook voor individuele optredens tijdens wedstrijden (kidstwirl). De meiden zijn tijdens de twirl- trainingen net als B te vinden in de Heenweg. Zij trainen echter niet in de grote gymzaal in de Heenweg, maar in de gymzaal van school de Kameleon. 

Natuurlijk is er naast het twirlen en majorette ook vaak ruimte om te dansen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op!

Ons team

Cindy

Cindy

* Hoi ik ben Cindy, ik zit nu in team C. Wat ik het leukste vind om te doen is gooien met mijn baton. Daarbij vind ik het leuk om mee te doen aan wedstrijden en optredens op straat!

Roos

Roos

* Hoi ik ben Roos van team C. Ik heb al best wel lang op de majorette gezeten maar toen dacht ik dat iedereen zou stoppen, dus stopte ik ook. Ik hoorde toen dat Zusanna was gebleven en dat er meer meiden kwamen en omdat ik het zo miste, ben ik weer teruggekomen. Ik heb altijd veel zin in de wedstrijden en ik heb ook hele lieve trainsters.

Zuzanna

Zuzanna

* Hoi ik ben Zuzanna en ik zit het langs van alle meiden in team C. Ik vind het super leuk om mijn eigen kidstwirl te hebben. Daarbij vind ik mijn trainster heel lief.

Yenn

Yenn

* Hoi ik ben Yenn en ik vind het leuk dat ik op twirlen zit, want met stokken kan je heel veel doen. Daarbij vind ik het leuk dat ik met wedstrijden mee mag doen en een eigen kidstwirl heb. Naast het twirlen zit ik ook nog op paardrijden en heb ik een eigen verzorgpaard!

Zenab

Zenab

* Hoi ik ben Zenab en ik ben net nieuw in team C. Ik hou heel veel van mooie kleren en dat hebben we bij de majorette ook. Wat ik het leukste vind om te doen is springtouwen, maar bij de majorette is het leren om te gooien. Daarbij hou ik er ook van om lekker te knutselen en te spelen met mijn klei.