Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad
's-Gravenzande

Agenda

Feed
13-04-2019
Twirlwedstrijd Schiedam
Onze meiden gaan op 13 april weer laten zien waar ze zo hard voor geoefend hebben! Alle teams zullen hier hun gezamenlijke show laten zien, maar ook zullen alle solo's en duo's optreden.    Meer
22-06-2019
Twirlwedstrijd Waddinxveen
Vandaag kunnen de meiden weer laten zien waar ze zo hard voor geoefend hebben! Niet alleen zal elk team hun gezamenlijke show laten zien, maar zullen ook alle duo's en solo's hun kunsten tonen!   MeerOndertussen is het trainen voor wedstrijden een belangrijke bezigheid binnen onze vereniging geworden. Niet alleen doet elk team een gezamenlijke show op wedstrijden, maar doen ook veel meiden een solo. Ook is er binnen team A een duo te vinden.

 

Solo - dancetwirl: De meiden kiezen voor deze shows op wedstrijden, eigen muziek uit. Hierop maken zij met hulp van een trainster een show. In deze show zitten niet alleen technieken met de baton verwerkt, maar speelt ook dans een belangrijke rol. Hieronder de meiden die een solo - dance op wedstrijden laten zien:

 

- Rianne

- Femke

- Rilana

- Ajesta

- Liesbeth

 

Solo 1- baton: Dit is een individuele show op de wedstrijden, waar de technieken centraal staan. De show laten de meiden zien op verplichte muziek. De meiden met een solo 1- baton zijn:

 

- Rianne

- Femke

 

Duo - dance: Voor deze soort shows, kiezen de meiden weer hun eigen muziek. Hierop kunnen ze een eigen invulling geven met technieken en dans. Binnen onze vereniging is er één duo:

 

- Rianne en Femke

 

Duo - twirl: Deze show wordt uitgevoerd met twee meiden. Ook hier staat de techniek centraal en wordt er geshowd op verplichte muziek. Binnen onze vereniging is er één duo:

 

- Rianne en Femke

Kidstwirl: Hierin kunnen ook de jongste meiden van onze vereniging hun kunsten laten zien! Bijna alle meiden van team C hebben zo een klein individueel optreden tijdens de wedstrijden.

- Zusanna

- Roos

- Yenn

- Cindy